De Lekkere Tekst
 

Website hoger in Google? Dat voelt comfortabel!

Heel hartelijk bedankt voor het mooie werk dat je voor ons hebt gedaan. 😊 Het was steeds in orde en je was altijd vol enthousiasme om aan iets te beginnen. Je teksten zijn zeer creatief en je kan je goed aanpassen aan de nodige tone-of-voice.
Charlotte Dedrie, Bestuur van De Panne (Team Communicatie)
Via onze SEA-specialist kregen we de gegevens van Nadine, na de vraag of hij iemand kende die SEO-teksten kon schrijven in het vakgebied IT - wat redelijk specifiek is. Na een eerste contact werden de uitgebreide Nederlandse teksten aangeleverd. Na het finetunen, vooral inzake manier van oplevering, bijvoorbeeld het plaatsen van juiste links, keywords, meta tekst, ... was het een fluitje van een cent om de Franse en Engelse teksten te kopiëren naar onze website. Per taal schreef Nadine ongeveer 30 bladzijden. De correcte aanlevering hiervan was een grote meerwaarde en beperkte de data input tot 1 uur per taal, terwijl dit anders enkele dagen werk per taal was! De nieuwe drietalige teksten zorgen bijna voor een nieuwe website, aangezien heel veel content is toegevoegd en via de keywords zijn alle pagina's aan elkaar gelinkt.
Philippe Van Impe, Ahead-IT
Hoi Nadine, Ik krijg veel complimenten over onze vacatureteksten! Deze komen natuurlijk jou toe ... Bij deze!!!
Bart Diesch, FondsenNed
Ha Nadine, Ik moest even aan je denken met het analyseren van verschillende cijfers. Vorige jaar hebben wij Donselaar Structures voor een deel door je laten vervlaamsen. Inmiddels hebben we wat cijfers binnen van de belangrijkste landingspagina’s en deze wilde ik even met je delen. Wat ons betreft fantastische cijfers! De conclusie is dus dat we ontzettend blij zijn met de stap die we destijds gezet hebben en dat we je hebben ingehuurd. Verder helaas geen nieuwe opdracht, maar nogmaals hartelijk dank voor de geschreven teksten. Erg blij met je! Geniet van je dag :-).
Tom de Vries, Donselaar Groep
Het is altijd fijn werken als je volledig op iemand kunt rekenen. Nadine is altijd goed bereikbaar, reageert snel en levert teksten binnen de afgesproken deadline. Het vervlaamsen van Nederlandse teksten is bij haar in goede handen!
Maarten M., de Wijnbeurs
We werken reeds enkele jaren samen met Nadine. Zowel voor vertalingen als SEO-optimalisatie van onze websites. Hierbij kunnen we steeds rekenen op een correcte, kwalitatieve en snelle afhandeling van de projecten.
Francis Pollet, SeaSucker
Nadine heeft ons ontzettend geholpen met het vervlaamsen van onze Nederlandse teksten. Met creatieve oplossingen zijn zelfs onze meest saaie teksten omgetoverd tot sprankelende teksten. Bijkomend voordeel: Nadine denkt echt met je mee. Naast het schrijven van teksten, bekijkt zij direct het SEO-gedeelte. Hierdoor waren de teksten direct klaar om online gezet te worden. Wij zijn erg tevreden over Nadine en zullen voor al ons toekomstige vervlaamswerk terugkeren!
Tom de Vries, Donselaar Groep
Lieve Nadine Ik wilde even zeggen dat we de tekst hebben gelezen en het heel erg cool en stoer en hip vinden wat je hebt gemaakt. WOW je hebt echt talent zeg! Superleuk geschreven! Tot snel 😘
Rachel Hahnraths, PTX Training
Voor b-inside hadden we nieuwe SEO-teksten op onze website nodig. Het mocht allemaal wat creatiever en vlotter zijn ook. We beloofden meer bronmateriaal aan te leveren, maar door de werkdrukte kwam het daar niet van. Bovendien moesten we alles in orde brengen voor een belangrijke beurs. We wilden ook absoluut dat de tekst live kon gaan voordat we op de beurs stonden. Gelukkig nam Nadine die taak op zich. Het werd een race tegen de tijd, want het waren behoorlijk wat pagina's. Met weinig bronmateriaal ging ze aan de slag. We zijn heel gelukkig met het resultaat. Het is precies zoals we het hadden gevraagd.
Amin Emami, b-inside
Als creatief bedrijf is het vinden van een taalvirtuoos die de overtreffende trap neerzet niet eenvoudig. Nadine kwam bij ons en onderzocht echt wie wij zijn, om zo de taal te ontwerpen die onze site verdient. Ze toverde de woorden die echt onze studio omvatten. Zeer onder de indruk van de prestaties van Nadine!
Paula Goulmy, Paula Goulmy Interieurvormgeving
Het werken met Nadine van De Lekkere Tekst betekent voor mij dat ik na het verzenden van de opdracht me kan focussen op andere zaken. Het komt immers altijd goed. Sterker nog: het komt altijd beter met de teksten van Nadine. Als mens is zij belangstellend, meelevend, humoristisch en verzorgend. Ik werk graag met De Lekkere Tekst want de benadering van Nadine sluit naadloos aan bij wat wij als bedrijf willen bereiken: in alle opzichten de beste zijn.
Pim Schilperoort, Koffievoordeel.nl
We hebben Nadine ingeschakeld voor de Vlaamse SEO-teksten op onze Belgische websites (http://gator-huren.nl/). Ze levert uitstekende kwaliteit, komt de gemaakte afspraken na en reageert snel. Kortom: een aanrader!
Diderick Van Veldhuysen, Divaco
Nadine weet zich als geen ander in te leven in elke mogelijke situatie. Of het nu gaat om een professionele personeelsadvertentie, een ludieke slogan, een website of een totaalconcept... Telkens kan ik foutloos haar teksten voorleggen aan de klanten.
Inge Bleyaert, De Facto Image Building
Wat een plezier om je teksten te lezen! Hartelijk bedankt. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen en weten in te leven in de situatie :-)
Idris Ozaltun, Opfris-Rijles.nl
Het is gewoon lekker samenwerken met Nadine. Ze levert de teksten op tijd af, is niet beroerd om een tandje bij te steken en niet onbelangrijk: ze is creatief. Ze kan teksten doen sprankelen.
Koen De Vos, Scriptorij
Dank Nadine voor je hulp, richtlijnen, stroomlijnen, structuur uitdenken van het boek, etc. 😊. Prachtig om te zien hoe jij snel en met respect de klantcases weet op te schrijven. Echt heel goed!
Marco Schreurs, HPO Center
Voor onze Belgische shop in verhuisdozen waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het Vervlaamsen en tegelijkertijd rekening kon houden met de SEO. Zo zijn wij via Google (hoe kan het ook anders) terecht gekomen bij De Lekkere Tekst. Wij zijn erg blij met de werkwijze en het resultaat. Zeker een aanrader!
Ruud Schumacher, Verhuisdozenstore.nl
Voor de teksten van onze nieuwe website hebben we De Lekkere Tekst ingeschakeld. Onze branche is niet evident, maar dankzij een uitgebreid interview kwam het allemaal goed. Het is een overtuigend bedrijfsverhaal geworden. We zijn blij met het resultaat.
Andrea Verhelst - Guiljam, Verhelst Techniek
Nadine werkt snel, vlot en levert kwaliteit af!
Paulien De Smet, Uitgeverij Lannoo
Beste Nadine, Dank voor je tekst. Ik geniet van je leuke en creatieve schrijfstijl, en hoop beslist meer teksten van jouw hand te mogen tegenkomen. De intro is beeldend geschreven en maakt dat de lezer zich al helemaal voor kan stellen hoe dit product gebruikt kan gaan worden.
Opdrachtgever , Great Content
Het is snel schakelen met Nadine. Heel prettig werken. En belangrijker: de kwaliteit van de teksten is goed. Voor iedereen aan te bevelen!
Matthijs de Raad, www.pedroshop.be
Ik heb het interview graag gelezen én ik geloof het. Twee belangrijke punten voor een goed artikel. Je hebt een toffe, ontwapenende manier van omgaan met de mensen en je schrijft goed.
An Meskens, STORY MAGAZINE
Super gedaan! Echt waar :-) Heerlijk als je zo kan schrijven! Dank je wel.
Sofie De Vlieger, UNICORN PROJECTS
Beste Nadine Ik dacht dat het niet mogelijk was, maar je hebt jezelf nogmaals overtroffen. Ik buig diep.
Dirk Van Lysebeth, MONDIAL GIFTS
Dank je wel voor je lekkere tekst! Dit scheelt mij een hoop tijd en energie, die ik kan besteden aan mijn core business.
Fiona Pieters - de Regt, FPR TRAINING
It's a pleasure to work with Nadine. She is responsive, attentive to client needs, timely, and she delivers top quality copy. Just what we need.
Valerie Steinier-Vanderstraeten, VIRTUAL WORDS
Hey Nadine, Wow, dat is echt een topartikeltje. Exact zoals ik het in mijn gedachten had... Superbedankt!!! Ik wou je nog even laten weten dat je tekst online staat en op de Facebook. En het werkt goed hoor, want WOW meid, dat gaat hier zotjes! 332 actieve bezoekers op dit moment, waarvan 100% nieuwe bezoekers. 5.975 sessies (+15.33% conversie!) Toppertje :)
Sofie Vanherpe, MAMA BAAS
Benieuwd wat ik van je tekst vond? Je tekst was MEGA!!!!! Echt waar. Een sterk staaltje copy. Aantal opmerkingen: 0 Mijn vrouw vond het ook heel mooi. Komt integraal op de website.
Christophe Rutsaert , WEBBI
Dankzij de professionele samenwerking met Nadine, kan ik mij nu nog beter focussen op mijn kernactiviteiten.
Lesly Van Den Berge , QUANTO
Samen met Nadine van De Lekkere Tekst heb ik de juiste toon voor de tekst op mijn eigen website gevonden. Waarbij, naar mijn mening, met behulp van de SEO (of de juiste woorden) goed naar voren komt wie ik ben en wat ik kan betekenen in de zorgvraag van ouderen.
Ingeborg Obrie, OBRIECARE
Super bedankt voor de lekkere teksten! Ziet er fantastisch uit!
Maarten Klingenberg, LOVE4LASERS
Ik was eerst wat sceptisch ten opzichte van het SEO-verhaal, maar nu ben ik opgelucht dat mijn belangrijkste webpagina's op pagina 1 van Google eindigen!
Dirk Croes, CROES HOME PROJECTS
Deze klanten ontkurkten al een fles ...

Je website hoger zien verschijnen in Google: dat geeft een verzadigd gevoel. Dat kan ik je wel verzekeren. Als je een startende ondernemer bent die zijn klantenbestand nog moet opbouwen, dan is een hoge ranking in de SERP's beslist een gezonde start. Ook als je al jaren je zaak uitbaat en een beetje op je tandvlees loopt, omdat je maar geen nieuwe klanten krijgt, is een goed geoptimaliseerde website de kers op de taart. Of misschien heb je er zelf wel een beetje een potje van gemaakt? Dan helpt De Lekkere Tekst je graag met aantrekkelijke, creatieve short of long copy. Maar een tevreden gevoel krijg je niet alleen door SEO-teksten te laten schrijven. Bovenstaande klanten schotelden hun project voor...... en kregen een tekst om duimen en vingers bij af te likken. Van teksten voor vacatures tot vertalingen. Wil jij ook in het rijtje hierboven staan?