De Lekkere Tekst
 

Een creatieve copywriter... met een hart voor design.

Wie ben ik? Ik zal me kort even voorstellen.

Ik ben een creatieve tekstschrijver met het hart op de tong. Ik ben niet op mijn mondje gevallen. En da's lekker handig als copywriter voor De Lekkere Tekst.

Eerst en vooral zal ik luisteren en polsen naar jouw verwachtingen. Tijdens ons gesprek probeer ik het verhaal achter jouw bedrijf of jouw persoonlijkheid te ontrafelen. Pas dan kruip ik in mijn pen om alles eruit te laten vloeien.

Schrijven. Schrappen. Verbeteren. Gommen. Verfrommelen. Het hoort er allemaal bij, om jou een tasty tekst te bezorgen waar je bijna tipsy van wordt.

Een logo met een plusje

Eigenlijk doe ik altijd meer dan wat er van mij verwacht wordt. Vraag je mij om teksten te vervlaamsen? En zie ik een aantal spellingsfouten in de originele tekst staan? Dan haal ik ze er meteen uit. Heb je plannen om van jouw nieuwe website een juweeltje te maken? Dan denk ik graag mee in termen van gebruiksvriendelijkheid, social media en conversie.

 

De Lekkere Tekst is een tekstbureau, maar levert ook designs aan (ontwerp van logo's, webpagina's of ander grafisch werk). Daarom heeft het logo van De Lekkere Tekst er een plusje bijgekregen. Dat plusje verwijst niet alleen naar de extra diensten die er in de loop van de jaren zijn bijgekomen. Maar ook naar de extraatjes die je van mij krijgt. Gratis. Jawel. Dat ook nog.

This is me
Favoriete drank

Starbucks® koffie
 

Mijn droomwagen

Volkswagen Beetle cabrio (heb ik ook)
 

Je mag mij altijd wakker maken voor

Liever niets


Ik word vrolijk van

Een zak chips, eten op restaurant, frieten van de frituur, taart, een dagje in het pret- of dierenpark, een goeie film, shoppen, Spaanse muziek, meezingen met de radio
 

Dit weet bijna niemand

Ik ben nog nooit dronken geweest. Echt!
 

Ik hou van

Humor, outlet stores, schrijven, planten, creatief zijn, mijn ventje, mijn kinderen en mijn klanten!
 

Ik heb een hekel aan

Leugens, valse mensen, traagheid, melk, yoghurt, bananen, onrecht, oplichters

 

 

Waarom zou je voor deze creatieve copywriter kiezen?

 

Wel, ik geef je 10 goeie redenen:

 

 • Ik schrijf met mijn oren en typ met mijn hart (ja, en ook wel met pen en papier of laptop).
 • Op basis van weinig input kan ik er al een smaakvolle tekst van maken.
 • Meer likes op je Facebookpagina.
 • Meer conversie op je website.
 • Ik ben pas tevreden als de titel of zin écht goed is gevonden.
 • Originele teksten.
 • Diepzinnige vragen bij interviews.
 • Blogs die lezers willen lezen.
 • Degelijk trefwoordenonderzoek.
 • Eerlijk advies. Onhaalbare kaart? Ik zeg het gewoon.

 

 

P.S.: O ja, ik heb uiteraard ook wel wat opleiding achter de kiezen:

 

 • Germaanse Talen Nederlands-Engels (Universiteit Gent)
 • E-mail marketing (Erik Van Vooren)
 • Schrijven voor het internet (AGConsult)


 

 

Je kan rekenen op:

 

+ Een stevige portie enthousiasme
+ Eerlijk advies
+ Een meedenker
+ Iemand die luistert naar jouw wensen
+ Eventuele bijsturing
+ Flexibiliteit
+ Een fijne (langdurige) samenwerking